Servicii

Sute de clienți au încredere în noi

La MERCALI, seriozitatea și calitatea sunt principalele noastre atuuri.

Personalul nostru format dintr-o echipă de 30 de oameni experimentați și motivați este pregătit să satisfactă cerințele clienților noștri de pe întreg teritoriul României.

Pentru transportul și distribuția furajelor, a cerealelor și a șroturilor deținem o flotă special dedicată formată din autospeciale autorizate DSV. În momentul de față, flota noastră este alcătuită din 6 camioane și 2 cisterne, având toate dotările necesare să asigure transportul mărfii în siguranță și în cele mai bune condiții.

Încă de la înființarea companiei noastre, în 1994, suntem specializați în producerea și comercializarea de furaje umede: borhot de bere proaspăt, drojdie de bere lichidă, tăiței de sfeclă proaspeți, melasă din sfeclă de zahăr, șrot de soia și de floarea soarelui.

În propria noastră fabrică, asigurăm uscarea (deshidratarea) furajelor precum: borhot de bere, drojdie de bere și tăiței de sfeclă, pentru a ne extinde gama de produse comercializate.

Toate produsele noastre sunt testate și analizate în laboratoare de specialitate, fiind dovedite a fi exclusiv bio și microbiologic sigure.

Servicii oferite:

  • comercializare furaje umede
  • comercializare furaje uscate
  • distribuție și transport furaje, cereale , șroturi cu autospecializate autorizate DSV
  • analize de laborator

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră și pentru a solicita o ofertă de colaborare, vă invităm să ne contactați.

Specialiștii noștri vă stau cu plăcere la dispoziție.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.
Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.