Despre noi

MERCALI este o firma cu capital integral românesc , înființată în anul 1994 , având ca principal obiect de activitate furnizarea de furaje umede pentru crescătorii de animale de fermă.
Pe lângă aceasta activitate MERCALI a dezvoltat și comerțul cu cereale (porumb , grâu, soia, rapiță) asigurând pentru clienți inclusiv transportul cu auto specializate, MERCALI deținând un număr de 6 camioane și 2 cisterne.
In anul 2012 MERCALI a preluat pentru comercializare borhotul de bere de la Fabricile de bere URSUS BREWERIES din Buzău si Timișoara , realizând distribuția pentru aproximativ 250 clienți persoane fizice și juridice .
In anul 2013 MERCALI a decis sa investeasca in construcția unei fabrici de uscare a borhotului de bere , drojdiei de bere , tăițeilor de sfeclă, dar și în spații de depozitare a cerealelor.
Având în vedere că materia primă provine din sursă sigură microbiologic , necontaminată, fără metale grele, produsele uscate pot fi folosite la producerea furajelor .
URSUS BREWERIES fiind o societate la care calitatea primează , materia primă pe care o luăm de la ei este de cea mai bună calitate , ne ajută să realizăm produse de calitate biologică și microbiologică deosebite .

Compania MERCALI a fost infiintata de domnul Dr. Ovidiu Moga , medic veterinar cu o experiența în producție de 35 ani . Atras de povocările pe care munca în agricultură le are, medicul veterinar și-a folosit competența pentru ca produsele certificate pe care firma le comercializează să fie în ajutorul fermierilor și al agricultorilor .Alături de el a format un colectiv de 30 de oameni experimentați și motivați de rezultatele obținute dar și de provocările viitoare .

Contactează-ne:

Please leave this field empty.
Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.